Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Melleņu kūka karstai dienai

2011. gada 21. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Mellenes mazliet sastampā, bet tā, lai daļa ogu paliktu veselas.
Foto: Receptes.lv
2. Pievieno iebiezināto pienu, citrona sulu (1/2 citrona).
Foto: Receptes.lv
3. Sakuļ saldo krējumu (1 paciņu), pievieno to masai un visu samaisa.
Foto: Receptes.lv
4. Sadrupina cepumus un foliju ieklāj veidnē (var ņemt vienkārši saldējuma kastīti).
Foto: Receptes.lv
5. Masu lej formā un pārkaisa pāri cepumus
Foto: Receptes.lv
6. Liek saldētavā vismaz uz 7 stundām! (vislabāk gan atstāt uz nakti).
7. Pēc 7 stundām ņem laukā no saldētavas un apgriež otrādi uz šķīvja (tā, lai cepumu kārta būtu apakšā), noņem foliju un bagātīgi apsmērē ar putukrējumu (1 paciņa).
Foto: Receptes.lv
8. Dekorē ar pāri palikušajām mellenēm.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu