Vasaras čatnijs jeb kečups latviešu gaumē

Sastāvdaļas

  • Skābie ķirši- 500 g
  • Tomāti- 700 g
  • Sīpoli- 2 gab
  • Ķiploks-1 gab
  • 0.5 svaigs sarkanais čili-0,5g
  • Balzamiko etiķis-130g
  • Sāls-1 tējkarote
  • Melnie pipari-1/2tējkarote
  • Cukurs ievārījuma-500g

Pagatavošana

40 min.
  1. Ķiršus noskalo, izņem kauliņus;
  2. Tomātus noblanšē, noņem miziņu,sagriež gabaliņos;
  3. Sīpolus, ķiplokus nomizo, sasmalcina;
  4. Čili noskalo, izņem sēklas, sakapā;
  5. Visas sastāvdaļas katlā uzvāra, nepārtraukti maisot;
  6. Pēc apmēram 15 minūtēm pievieno cukuru un pavāra vēl 5 minūtes;
  7. Noņem no plīts un čatniju pilda tīrās, izkarsētās burkās;
  8. Aizvāko un uzglabā vēsā vietā

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi