Zivs fileja ar bekonu saldā krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 800 g zivs filejas
  • 200 g bekona
  • 2 sarkanie sīpoli
  • 200 ml saldā krējuma
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
  • Muskātriksts

Pagatavošana

30 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C.
  2. Sīpolus notīra un sagriež gredzenos.
  3. Bekonu sagriež sķēlītēs.
  4. Zivs filejas liek cepamajā traukā. Pārkaisa ar sāli, pipariem un muskatriekstu.
  5. Virsū kārto bekona šķēlītes un sīpolus. Pārlej ar saldo krējumu un cep cepeškrāsnī 20 min.
  6. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi