Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kotletes ar bešamela mērci

2011. gada 18. jūlijs
Foto: Anastasija Plotičkina
Pagatavošana
60 min
1. Bļodā samīca malto gaļu, rīvmaizi un ūdeni. Pievieno olu, sāli un piparus. Mīca, līdz masa kļūst viendabīga.
2. Izveido ovālas kotletītes un kārto cepešpannā.
3. Pannā izkausē sviestu. Tad, nepārtraukti maisot, pievieno miltus un apcep tā, lai tie nemainītu krāsu.
4. Maisot, pakāpeniski pievieno pienu. Uz lēnas uguns, nepārtraukti apmaisot, vāra 20 min. Pēc garšas pievieno sāli, piparus un muskatriekstu.
5. Ar mērci pārlej kotletes un liek cepties sakarsēta cepeškrāsnī 30 min. Tad pārkaisa ar rīvētu sieru un cep vel 10 min.

Labu apetīti!
Foto: Anastasija Plotičkina
Uz augšu