Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kotletes ar bešamela mērci

Kotletes ar bešamela mērci

FOTO: Anastasija Plotičkina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltas liellopu gaļas
  • 100 ml rīvmaizes
  • 100 ml ūdens
  • 2 olas
  • Puscietais siers
  • 1 l piena
  • 80 g sviesta
  • 80 g miltu
  • Muskatrieksts
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Bļodā samīca malto gaļu, rīvmaizi un ūdeni. Pievieno olu, sāli un piparus. Mīca, līdz masa kļūst viendabīga.
  2. Izveido ovālas kotletītes un kārto cepešpannā.
  3. Pannā izkausē sviestu. Tad, nepārtraukti maisot, pievieno miltus un apcep tā, lai tie nemainītu krāsu.
  4. Maisot, pakāpeniski pievieno pienu. Uz lēnas uguns, nepārtraukti apmaisot, vāra 20 min. Pēc garšas pievieno sāli, piparus un muskatriekstu.
  5. Ar mērci pārlej kotletes un liek cepties sakarsēta cepeškrāsnī 30 min. Tad pārkaisa ar rīvētu sieru un cep vel 10 min.

    Labu apetīti!
    Ar mērci pārlej kotletes un liek cepties sakarsēta cepeškrās...

    FOTO: Anastasija Plotičkina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas