Marcipāna koks

Sastāvdaļas

  • 125 g mandeļu
  • 3 - 5 rūgtās mandeles
  • 125 g pūdercukura
  • 2 ēd.k. citrona vai apelsīnu sulas
  • 1 - 2 piena šokolādes tāfelītes

Pagatavošana

30 min.
  1. Mandeles noplaucē ar karstu ūdeni un nosusina (kārtīgi).
  2. Kad tās kārtīgi atdzisušas, tās divas reizes samaļ kafijas dzirnaviņās.
  3. Pievieno izsijātu pūdercukuru un vēl 2 reizes samaļ.
  4. Pēc tam rūpīgi iestrādā sulu un izveido koka formā.
  5. Izkausē šokolādi un pārlej pāri marcipāna veidojumam.
  6. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi