Rīsi ar garnelēm

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 150 g. rīsi
  • 150 g. nelobītas garneles
  • Kurkums vai karijs
  • Citrons

Pagatavošana

15 min.
  1. Vispirms (vai vienlaicīgi citā katlā ar rīsiem) liek vārīties garneles. Vāra aptuveni 3 minūtes.
  2. Garneles nokāš un vēlams paturēt zem auksta ūdens, tad čaula lobīsies labāk.
  3. Liek vārīties rīsus 10 - 15 min atkarībā no ražotāja.
  4. Kad rīsi gatavi, nolobītas garneles pieliek klāt. Var arī uzspiest citronu.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi