Ricottas siera kūka

Ricottas siera kūka
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg Ricottas siera
  • 0.5 kg krēmsiera
  • 1.5 glāze/s cukura
  • 4 olas
  • 100 g sviesta (sakults, atvēsināts)
  • 3 ēd. k. miltu
  • 3 ēd. k. kukurūzas cietes
  • 2.5 tējk. vaniļas
  • 2 tases skābā krējuma

Pagatavošana

315 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni.
  2. Lielā bļodā samaisa sierus kopā ar cukuru.
  3. Iesit olas, kārtīgi izmaisa. Pievieno sviestu, miltus, cieti un vaniļu. Kārtīgi maisa.
  4. Pievieno krējumu, kārtīgi izmaisa.
  5. Masu liek cepešpannā un cep krāsnī vienu stundu.
  6. Atstāj turpat uz divām stundām, lai lēnām dziest, neatverot krāsns durtiņas.
  7. Pēc tam vēl uz divām stundām liek ledusskapī.

    Lai labi garšo!
    Pēc tam vēl uz divām stundām liek ledusskapī.

Lai labi ga...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

lolaa 2011. gada 23. decembris 19:25
Ir tads kaa maskarpones siers tass irr tass ;)
Basketboliste 2011. gada 16. decembris 20:29
Lāsma kā saprast krējuma siera jo tāda nemaz nav

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi