Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Viegli pagatavojama ābolu platsmaize

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • 6 olas
  • 2 krūzes cukurs
  • 2 krūzes miltu
  • Sviestpapīrs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Ieklāj pannā sviestpapīru, uzber sagrieztus ābolus (cik daudz? Tik cik gribās, patīk un garšo!).
  2. Olas ar sviestu maisa tik ilgi, kamēr sviests izšķīst (blenderī vai mikserī iet daudz ātrāk).
  3. Pievieno miltus, kārtīgi sajauc un gatavo mīklu pārlej pāri āboliem.
  4. Liec krāsnī un cep 200 grādos ~ 20-30 min. (Kā kurai krāsnij. Vārdu sakot, kamēr ir skaista zeltaina virsma!).
  5. Ņem ārā un met riņķī. Novelc sviestpatīru un gatavs!
  6. *lai glītāk izskatās, es pārsmērēju pāri krējumu sakultu ar cukuru, un pārkaisu ar kanēli vai šokolādes (kakao) pulveri!
  7. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas