Sākums > Receptes > Salāti

Maizes grauzdiņu salāti

2011. gada 10. jūlijs
Foto: LāsmaV
Pagatavošana
40 min
1. Rupjmaizi sagriež kubiņos, apcep eļļā brūnus un kraukšķīgus.
2. Nedaudz atdzesē un pievieno izspiestu ķiploku, samaisa, lai grauzdiņi būtu sasūkušies ar ķiplokiem, atdzesē.
3. Nomizo un sagriež mazos kubiņos svaigu gurķi un šķiņķi.
4. Kārto bļodā kārtās- maizes grauzdiņus, palej ar majonēzi.
5. Nākamajā kārtā- šķiņķis, tad svaigais gurķis, pārlej ar majonēzi un pēdējo kārtu pārber ar kukurūzu.
6. Pa virsu pārkaisa sagrieztus lociņus. Liek ledusskapī uz aptuveni 1h.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu