Komentāri par: Vārītu kartupeļu biezputra kurzemnieku gaumē

Šo ēdienu man iemācīja gatavot vīrs, bet viņam savukārt - viņa māte. Gatavošanai var izmantot arī vecos kartupeļus, bet tad tam nav tā īpatnējā garša. Lai garšo.
Gunārs 2013. gada 3. jūnijs 15:44
Es gan ieteiktu sīpolus izspiet caur sīpolu vai ķiploku spiedi, pievienot nedaudz piena un vēlreiz uzvārīt, un beigās pievienot ēdamkaroti sviesta! Būs daudz, daudz garšīgāk!
L...e 2012. gada 27. maijs 18:21
Kartupeļu biezputru taisa visā Latvijā, tādēļ neverētu to piedēvēt tikai pie kurzemniekiem
AIRA 2012. gada 11. marts 21:13
ar jaunajiem kartupeļiem jā, gardi
sepultura 2011. gada 14. jūlijs 21:32
Garšīgi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes