Komentāri
6
Jaunākie
Vecākie
Sipolus vajag apcept līdz zeltainam brūnumam, uz otras pannas sacept gaļu/ vislabāk žāvētu, bet var arī svaigu/ nelielos gabaliņos. Kad gaļa gatava, tai pievieno saceptos sīpolus un visu uzreiz iemaisa samīcītajos kartupeļos. Pasniedz ar parastu mērcīti, ar sviestu, vai ar skābu krējumu ar zaļumiem. Sanāk super gardi.
Vērtējums
Atbildēt
Ventiņ teic - tie i šķēlrāceņ!
Vērtējums
Atbildēt
Es gan ieteiktu sīpolus izspiet caur sīpolu vai ķiploku spiedi, pievienot nedaudz piena un vēlreiz uzvārīt, un beigās pievienot ēdamkaroti sviesta! Būs daudz, daudz garšīgāk!
Vērtējums
Atbildēt
Kartupeļu biezputru taisa visā Latvijā, tādēļ neverētu to piedēvēt tikai pie kurzemniekiem
Vērtējums
Atbildēt
ar jaunajiem kartupeļiem jā, gardi
Vērtējums
Atbildēt
Garšīgi!
Vērtējums
Atbildēt