Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vārītu kartupeļu biezputra kurzemnieku gaumē

Vārītu kartupeļu biezputra kurzemnieku gaumē

FOTO: Depositphotos.com

Šo ēdienu man iemācīja gatavot vīrs, bet viņam savukārt - viņa māte. Gatavošanai var izmantot arī vecos kartupeļus, bet tad tam nav tā īpatnējā garša. Lai garšo.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g jauno kartupeļu
  • 75 g sīpolu
  • 80 g skābā krējuma
  • Garšvielas
  • Dilles
  • 200 g piena
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Veic kartupeļu un sīpolu pirmapstrādi.
  2. Kartupeļus liek verdošā sālsūdenī, vāra līdz gatavībai, nokāš.
  3. Kartupeļus sastampā, pievieno kubiņos sagrieztu svaigu sīpolu, sasmalcinātas dilles un samaisa ar krējumu.
    Pasniedz ar pienu vai kefīru.

    Labu apetīti!
    Kartupeļus sastampā, pievieno kubiņos sagrieztu svaigu sīpol...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena kēkss

Biezpiena kēkss

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas