Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rabarberu "šarlote"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 - 350 gr sagrieztu rabarberu (tā, lai noklāj visu pannu, kurā ceps rausi)
  • 4 olas
  • 4 ēd. k. cukurs
  • 4 ēd. k. milti
  • Naža gals cepamā pulvera vai sodas
  • Vaniļas cukurs vai esence
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vispirms sagatavo rabarberus. Sagriež mazos gabaliņos, ieber bļodā un pārber ar cukuru (atkarībā no vēlmes, cik saldu vai skābu gribam rausi, ja grib skābāku, tad mazāk cukura, ja saldāku, tad vairāk), parasti apmēram pusglāzi.
  2. Kamēr rabarberi savelkas ar cukuru, tikmēr sagatavo biskvīta mīklu, saputo atsevišķi olas baltumus, tad dzeltenumus.
  3. Dzeltenumus saputo ar cukuru (kopā ar vaniļas cukuru) un miltiem (kopā ar sodu vai cepamo pulveri) un iecilā baltumus.
  4. Rabarberus ber cepešpannā (iepriekš izklājot to ar cepamo papīru) un pāri lej mīklu.
  5. Cep apmēram 180 - 200 grādu temperatūrā apmēram 15 minūtes līdz zeltainai krāsai.
  6. Kad gatavs var satīt kā ruleti ar rabarberiem uz iekšu vai arī griezt gabaliņos un pasniegt.
  7. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas