C, 28.03.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konditoreja un maize
> Garšīgie bezē cepumi
Garšīgie bezē cepumi
Kristīne Zīverte
2011. gada 7. jūlijs
Foto: Kristīne Zīverte
Pagatavošana
70 min
1.
Saputo olas baltumu līdz stingrām putām.
2.
Pēc tam pakāpeniski pievieno pūdercukuru, turpinot putot.
3.
Uz cepešpannas uzklāj cepamo papīru un ar karotīti vai speciālu ierīci veido bezē cepumus pēc vēlamās formas.
4.
Cep 100 grādu temperatūrā apmēram stundu. Pēc cepšanas beigām izslēdz krāsni, bet cepumus vēl kādu brīdi neizņem, lai pažūst.
5.
Lai labi garšo!
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Video
Koši zaļas Lieldienu olas un tikai dabīgas izejvielas
Interesanti
Tests ar balvu
Vai zini, kādu produktu lieto, lai nokrāsotu šādas olas?
Padomi
Pasakaini zilas Lieldienu olas: lai koši svētki!
(2)
Recepšu izlases
Paķer mīklu no saldētavas: gardas kūkas un plātsmaizes ar kārtaino mīklu
Interesanti
Noskaidrots labākais skolu ēdinātājs
Padomi
Kāpēc neizdodas saputot olu baltumus? Populārākās kļūdas
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
"Латвия подает пример": представитель Госдепа об угрозах Трампа не защищать все страны НАТО
RUS TVNET
Сдачу квартир туристам "вчерную" и неуплату налогов хотят прикрыть. Вот что будет дальше
RUS TVNET
Кислотное облако достигло Латвии. Это опасно?
RUS TVNET
Хорошая наводка помогла обнаружить угнанный в Эстонии раритетный Mercedes
Uz augšu