Sākums > Receptes > Zupas

Vistas spārniņu zupa

2011. gada 7. jūlijs
Foto: Agris Po
Sanāk tāda viegla zupiņa.
Pagatavošana
45 min
1. Sīpolu un burkānu smalki sagriež, apcep līdz ir zeltaini.
Foto: Agris Po
2. Spārniņus sadala 3 daļās. Apcep eļļā (cep tos 2 gaļīgākos) un liekkatlā kopā ar apceptiem burkāniem un sīpoliem.
3. Pielej apmēram 2,5 litrus ūdens, pieber sāli, piparus (var kādu kubiņu buljona) un vāra kādu pusstundu līdz gandrīz gatavi spārniņi.
4. Tad pievieno nūdeles un vāra vēl kādas 5 - 7 min.
5. Lej zupu šķīvjos, pieber zaļumus.

Labu apetīti!
Uz augšu