Zeltainie kēksiņi

2011. gada 4. jūlijs
Foto: Lauriņa
Paldies, Laimai par iesūtīto foto (konkursa ietvaros)! :)
Pagatavošana
30 min
1. Vienā bļodā sajauc miltus, cepamo pulveri un sāli. Otrā bļodā sajauc sviestu, cukuru un vaniļas cukuru, tad pa vienai pievieno olas - visu saputo.
2. Sajauc abu bļodu saturus, pielej pienu un visu masu atkal saputo.
3. Ietauko kēksiņu formas.
4. No šī brīža var sākt variēt ar kēksiņu piedevām- var iejaukt mīklā šokolādes gabaliņus, ogas, rozīnes vai riekstus, var arī neko mīklā nejaukt. Ogu vai šokolādi ielikt kēksiņam pa vidu, un pārliet ar mīklu. Var kēksiņu arī nekādi nepapildināt.
5. Cep 190 grādos 20 min. - pirms ņemšanas ārā gan pārbauda, vai kēksiņš ir gatavs.
6. Lai labi garšo!
Uz augšu