Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildītās pankūkas ar gaļu

Pildītās pankūkas ar gaļu

FOTO: jurka

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Piens
  • Ola
  • Milti
  • Maltā gaļa
  • Kukurūza
  • Tomāti savā sulā vai tomātu pasta
  • Sīpols
  • Ķiploki
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Jāsāk ar parastu plāno pankūku cepšanu. Katram jau sava mīļākā recepte, bet es uz 700 g piena ņemu 2 olas, apmēram 15 ēd. k. miltu, šķipsna sāls un mazliet cukura. Sākumā samaisa olas ar pienu.
    Jāsāk ar parastu plāno pankūku cepšanu. Katram jau sava mīļā...

    FOTO: jurka

  2. Tad palēnām klāt birdina miltus un maisa līdz ir vajadzīgā konsistence.
    Tad palēnām klāt birdina miltus un maisa līdz ir vajadzīgā k...

    FOTO: jurka

  3. Tad mīklu uz pannas un viegli apcep.
    Tad mīklu uz pannas un viegli apcep.

    FOTO: jurka

  4. Kad pankūku blāķis sacepts, tad var ķerties pie sīpoliem un ķiplokiem, ko smalki sagriež.
    Kad pankūku blāķis sacepts, tad var ķerties pie sīpoliem un...

    FOTO: jurka

  5. Un uz sakarsētas pannas, lai viegli apbrūnē.
    Un uz sakarsētas pannas, lai viegli apbrūnē.

    FOTO: jurka

  6. Tam klāt gaļu (uz šo pankūku daudzumu bija 400 g gaļas), kad gaļa apcepusies, tad klāt tomātu pastu vai dažus tomātus savā sulā un lai viss gatavojas uz nelielas uguns.
    Tam klāt gaļu (uz šo pankūku daudzumu bija 400 g gaļas), kad...

    FOTO: jurka

  7. Pēc 15 min pildījums ir gatavs un to var ņemt nost no plīts un pievienot kukurūzu.
    Pēc 15 min pildījums ir gatavs un to var ņemt nost no plīts...

    FOTO: jurka

  8. Pildījumu liek pankūkas vidū, apmēram divas ēd. k., bet tas atkarīgs no pankūkas lieluma.
    Pildījumu liek pankūkas vidū, apmēram divas ēd. k., bet tas...

    FOTO: jurka

  9. Un pankūku var aizlocīt, es gan smuki nemāku, bet nu kaut kā tā.
    Un pankūku var aizlocīt, es gan smuki nemāku, bet nu kaut kā...

    FOTO: jurka

  10. Pirms pasniegšanas der vēl mazliet apcept.
    Pirms pasniegšanas der vēl mazliet apcept.

    FOTO: jurka

  11. Pasniedz ar krējumu, riktīga ņamma. Der pieraudzīt, lai pildījums sanāk sulīgs, bet arī nedrīkst būt ka zupa.
  12. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

    FOTO: jurka

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas