Komentāri par: Braunijs - šokolādes gardums

Aizmirstiet par diētisku desertu - šis tāds nav. Arī trauki būs jāsmērē. Bet visi, kas nogaršos šos sulīgos, šokolādīgos valriekstu braunijus, prasīs vēl un vēl, pašu ieskaitot. Praksē vairākkārt pārbaudīts (žurnāla recepte!) un ar šo esmu jau ieguvusi brauniju guru slavu :)). Vēlu to pašu arī Jums.
EVELĪNA LUĪZE LAPIŅA 2017. gada 24. oktobris 15:22
Vienmēr taisu šos braunijus kā kēksiņus un lieku mazajās formiņās. Iesaku nelikt tik daudz sviestu (es lieku 180g). Sāli nelieku nemaz.
Kaija 2016. gada 11. maijs 22:38
Izcili! Visas sastāvdaļas liku, kā paredezēts receptē, ļoti gardi. Iesaku visiem.
. 2015. gada 21. novembris 17:02
es neliku sāli un sanāca ļoti laba,pazuda vienā mirklī,visiem garšoja :)
Rūta 2015. gada 18. oktobris 16:41
Ļoti laba recepte! Es tikai, kā jau iepriekšējos komentāros minēts, neliku tik daudz sāli un riekstu vietā liku šokolādes gabaliņus, kuri paredzēti cepšanai. Liels paldies!
Brownie 2015. gada 8. marts 15:40
Lieliska Brauniju recepte, iesaku visiem. Brauniji sanāk gaisīgi un sulīgi. Vienīgais par sāli- noteikti nevajag tik daudz!
Anna 2014. gada 17. novembris 19:37
Sanāca garšīga ar pirmo reizi, paldies! :)
liva 2014. gada 27. oktobris 21:39
Braunijs bija labs! Es sāli pieliku vienu mazu šķipsniņu un sanāca perfekti.
DACE 2014. gada 6. maijs 20:40
STULBEŅI NEBERIET KLĀT SĀLI ES IZMETU MISKASTĒ
Santa Ze. 2012. gada 23. aprīlis 20:50
Lieliska recepte! Liels liels paldies! :)
Nav sausi, valrieksti dod savu superīgo garšu. Vienīgi sāli gan es neliku, jo, nezkāpēc šokolādes-sviesta kausējums sanāca jau ar sāli, lai gan lietoju "cepamo sviestu". Laikam tas 1,7% sāls bij pietiekams. Tā, ka pirms to sāli likt, varbūt mazliet pagaršot kausējumu, ja nu ir gadījies sāļāks sviests. :)
ddd 2012. gada 21. marts 09:16
tad to folliju liek uz pannas un tad follijai lej vursuu masu?
Iveta 2012. gada 22. februāris 21:27
Vai ir iespējams mīklu sadalīt pa trauciņiem un taisīt kā keksiņus?
Liene 2011. gada 23. augusts 17:21
Supergaršīgi!!! Iesaku visiem. Žēl, ka tādus nevar ēst katru dienu :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes