Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
12
Jaunākie Vecākie
E
EVELĪNA LUĪZE LAPIŅA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vienmēr taisu šos braunijus kā kēksiņus un lieku mazajās formiņās. Iesaku nelikt tik daudz sviestu (es lieku 180g). Sāli nelieku nemaz.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kaija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izcili! Visas sastāvdaļas liku, kā paredezēts receptē, ļoti gardi. Iesaku visiem.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
.
.
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es neliku sāli un sanāca ļoti laba,pazuda vienā mirklī,visiem garšoja :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rūta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba recepte! Es tikai, kā jau iepriekšējos komentāros minēts, neliku tik daudz sāli un riekstu vietā liku šokolādes gabaliņus, kuri paredzēti cepšanai. Liels paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Brownie
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lieliska Brauniju recepte, iesaku visiem. Brauniji sanāk gaisīgi un sulīgi. Vienīgais par sāli- noteikti nevajag tik daudz!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca garšīga ar pirmo reizi, paldies! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
liva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Braunijs bija labs! Es sāli pieliku vienu mazu šķipsniņu un sanāca perfekti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
DACE
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
STULBEŅI NEBERIET KLĀT SĀLI ES IZMETU MISKASTĒ
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Santa Ze.
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lieliska recepte! Liels liels paldies! :)
Nav sausi, valrieksti dod savu superīgo garšu. Vienīgi sāli gan es neliku, jo, nezkāpēc šokolādes-sviesta kausējums sanāca jau ar sāli, lai gan lietoju "cepamo sviestu". Laikam tas 1,7% sāls bij pietiekams. Tā, ka pirms to sāli likt, varbūt mazliet pagaršot kausējumu, ja nu ir gadījies sāļāks sviests. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
ddd
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tad to folliju liek uz pannas un tad follijai lej vursuu masu?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai ir iespējams mīklu sadalīt pa trauciņiem un taisīt kā keksiņus?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Supergaršīgi!!! Iesaku visiem. Žēl, ka tādus nevar ēst katru dienu :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes