Kvass

Sastāvdaļas

  • 4 l ūdens
  • 0.5 kg "Dansukker" farīna cukurs
  • Citrona sula un miziņa
  • 1 /4 tēj. k. rauga
  • Sauja rozīņu

Pagatavošana

15 min.
  1. Farīna cukuram pielej uz vārītu cukuru un samaisa.
  2. Kad cukurs izšķīdis, pierīvē citrona miziņu un piespiež sulu.
  3. Kad šķidrums padzisis, pieliek tam raugu un visu izmaisa.
  4. Nākamajā dienā kvasu salej pudelēs, katrai pievienojot tēj. k. parastā cukura, dažas rozīnes un citrona miziņu.
  5. * Farīna cukurs ir tumšā krāsā, ļoti piesātināts, mikls un smaržo pēc karameles. Ar parasto cukuru šāds kvass neizdosies.
  6. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi