Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
20
Jaunākie Vecākie
L
Laura Mēness
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gardi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
karina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ta gan ir garda bet es vinu taisīsu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
karina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ta gan ir garda es tikai taisīsu vinu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai ta bus ka saldejuma torte vai ari pec saldetavas var torti likt leduskapi?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
evita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
rīt pameiģināšu šo kūku, bet kuru iebiezināto pienu to, kas ir šķidrajā masā vai jau novārītu ( brūno biezo)?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
P
PAGRABS
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ā kuku arī var ielikt kūkas forma lai tā iznāktu apaļā?
izkatās garšīgi nu redzēsim kas sanāks!;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
t
to oksana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es izmantoju 2 mazās paciņas saldā krējuma! 1 jau saputotu piejaucu klāt masai, otru izmantoju apsmērēšanai.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
O
Oksana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik lielas paciņas saldais krējums jāliek 250ml vai 500ml ?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
t
to guna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nee tikai neliec klaat zhelatiinu! tad pazuud iistaa kuukas garsha!
vinjai ir jaabuut kreemiigai, kas mutee kuust, nevis kā želejai :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
guna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
noteikti izmeeginaashu, izklausaas un izskataas gardi, tikai pielikshu klaat nedaudz zelantiina, lai neizkustu...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
t
to kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tā kā viņa ātri kūst, es turēju vislaik saldētavā!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kur tureet kuku peec saldeetavas? Ledusskapii vinja neizjuks? Tikko iznjeemu no saldeetavas- cieta kaa akmens..... Kaa dariijaat juus?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Katrīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tik laba, tiešām ļooti garšīga!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
krauklaberns
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nepatika bildē ka var redzēt metāla sudraba karoti ,es parasti izmantoju koka karotes ar visādiem grebumiem - tā skaistāk! IEVERO NAKAMREIZ!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kurmis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man garšoja, tikai nedaudz pietrūka sāļuma ko uz sāļā zoba uzlikt , kad uznāk kāre uz sāļo nu tad turies kārumniece !!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Monta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par komentāru qqq! Es jau būtu jaukusi veselu sviesta paciņu ar cepumiem :D
Tā ka paldies :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
q
qqq
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Maziņš gabaliņš sviesta - nu apmēram 40g jāizkausē un jāsajauc ar cepumiem un tad cepumi vienkārši jāuzber pa virsu tā kā bildē , jo apgriežot kūku otrādi būs smuka cepumu kārta APAKŠĀ :)

p.s īstenībā sviestu var nemaz neizmantot, vienkārši cepumi viegli jāiespiež iekšā lai nedruptu nost!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Monta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man tomēr vēl ir jautājumi pēc receptes izlasīšanas!
Cik daudz sviesta? Tas "gabaliņš sviesta" ir domāts viena 200g paciņa?
Un sadrupinātos cepumus ir jāiemaisa mīklā vai tikai jāuzber virsū?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīgi man sanāca! Visiem patika :)
Noteikti iesaku!
Rīt taisīšu vēlreiz!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Simona
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izskatās gardi, vajadzēs man arī pamēģināt! :))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes