Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Zemeņu kūka karstā dienā

Zemeņu kūka karstā dienā

FOTO: Sigita

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg zemeņu
  • 1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru
  • 2 paciņas saldā krējuma
  • 1 /2 citrons
  • Gabaliņš sviesta
  • 1 /2 paciņa Selgas šokolādes cepumu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Nomazgā 700g - 1000 g zemenes, liek bļodā un saspaida.
  2. Pievieno bundžiņu iebiezināto pienu.
    Pievieno bundžiņu iebiezināto pienu.

    FOTO: Sigita

  3. Sakuļ 1 paciņu saldo krējumu, pievieno to masai.
    Sakuļ 1 paciņu saldo krējumu, pievieno to masai.

    FOTO: Sigita

  4. Pievieno 1/2 citrona sulu un visu kārtīgi samaisa.
    Pievieno 1/2 citrona sulu un visu kārtīgi samaisa.

    FOTO: Sigita

  5. Smalki sadrupina šokolādes cepumus, sajauc ar izkausētu sviestu.
  6. Iegūto masu lej ar foliju izklātā traukā (piemēram, saldējuma kastītē).
    Iegūto masu lej ar foliju izklātā traukā (piemēram, saldējum...

    FOTO: Sigita

  7. Pārkaisa sadrupinātos cepumus un viegli iespiež masā.
    Pārkaisa sadrupinātos cepumus un viegli iespiež masā.

    FOTO: Sigita

  8. Liek saldētavā minimālais uz 7 stundām, bet vislabāk atstāt uz nakti.
  9. Pēc 7 stundām ņem laukā no saldētavas, un trauku apgriež otrādi uz šķīvja, tā lai cepumu kārta būtu apakšā, un noņem foliju.
  10. Sakuļ otru saldo krējumu, bagātīgi apsmērē kūku no visām pusēm.
    Sakuļ otru saldo krējumu, bagātīgi apsmērē kūku no visām pus...

    FOTO: Sigita

  11. Pirms pasniegšanas dekorē ar pāri palikušajām zemenēm.

    Lai labi garšo!
    Pirms pasniegšanas dekorē ar pāri palikušajām zemenēm.

La...

    FOTO: Sigita

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA