Zemeņu kūka karstā dienā

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg zemeņu
  • 1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru
  • 2 paciņas saldā krējuma
  • 1 /2 citrons
  • Gabaliņš sviesta
  • 1 /2 paciņa Selgas šokolādes cepumu

Pagatavošana

35 min.
  1. Nomazgā 700g - 1000 g zemenes, liek bļodā un saspaida.
  2. Pievieno bundžiņu iebiezināto pienu.
    Pievieno bundžiņu iebiezināto pienu.
  3. Sakuļ 1 paciņu saldo krējumu, pievieno to masai.
    Sakuļ 1 paciņu saldo krējumu, pievieno to masai.
  4. Pievieno 1/2 citrona sulu un visu kārtīgi samaisa.
    Pievieno 1/2 citrona sulu un visu kārtīgi samaisa.
  5. Smalki sadrupina šokolādes cepumus, sajauc ar izkausētu sviestu.
  6. Iegūto masu lej ar foliju izklātā traukā (piemēram, saldējuma kastītē).
    Iegūto masu lej ar foliju izklātā traukā (piemēram, saldējum...
  7. Pārkaisa sadrupinātos cepumus un viegli iespiež masā.
    Pārkaisa sadrupinātos cepumus un viegli iespiež masā.
  8. Liek saldētavā minimālais uz 7 stundām, bet vislabāk atstāt uz nakti.
  9. Pēc 7 stundām ņem laukā no saldētavas, un trauku apgriež otrādi uz šķīvja, tā lai cepumu kārta būtu apakšā, un noņem foliju.
  10. Sakuļ otru saldo krējumu, bagātīgi apsmērē kūku no visām pusēm.
    Sakuļ otru saldo krējumu, bagātīgi apsmērē kūku no visām pus...
  11. Pirms pasniegšanas dekorē ar pāri palikušajām zemenēm.

    Lai labi garšo!
    Pirms pasniegšanas dekorē ar pāri palikušajām zemenēm.

La...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Laura Mēness 30. jūnijs 15:51
Gardi!
karina 2013. gada 27. jūnijs 15:37
Ta gan ir garda bet es vinu taisīsu
karina 2013. gada 27. jūnijs 15:36
Ta gan ir garda es tikai taisīsu vinu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi