Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
2
Jaunākie Vecākie
J
Jancis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es parasti šos uztjūnēju: pielieku rozīnes, kaltētas dzērvenes, zemesriesktus vai saulespuķu sēklas, bet balto miltu vietā lieku auzu pārslas, tikai jāpagaida, lai tās izmirkst kopējā olu un biezpiena masā... Sanāks vēl garšīgākas, jo cukuru vispār nelieku!!! Sāli arī nē! Pēdējie 2 taču ir baltā "nāve"!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agija Leani
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Taisiju pirmo reizi :) un sanaca pat loti ,loti garsigi,nepiedega un iznaca zeltaini bruni..mmm ;) paldies par recepti..nu jasak man but lielakai pavarei,jataisa,jasmore...;)ahhh tinju gadus jasak aizmirst :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Brokastis

Jaunākās receptes