Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Gardais medus rausis ar ievārījumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 80 g cukurs
  • 3 karotes medus
  • 90 g milti
  • Saldais krējums
  • Ievārījums
  • Šķipsniņa sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

44 min.
  1. Atdala olu dzeltenumu no baltuma.
  2. Pie dzeltenumiem pievieno cukuru un medu. Turpat pievieno miltus un visu sakuļ ar mikseri.
  3. Pie baltumiem pieber šķipsniņu sāls un saputo stingrās putās.
  4. Uzmanīgi iejauc sakultās putas maisījumā ar dzeltenumu. Visu ieliek apaļā veidnē, kas pirms tam ieziesta ar sviestu.
  5. Ievieto veidni cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 180 grādiem. Rausis jācep 30 minūtes.
  6. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas