Sākums > Receptes > Deserti

Saldās picas ar karameļu mērci

2011. gada 14. jūnijs
Foto: Edvard Bruss
Pagatavošana
80 min
1. Ieber miltus. Pieliec cukuru un sāli, visu samīca.
2. Piesit olas un atkal samīca. Gatavo mīklu uz 30 min ieliek ledusskapī.
3. Kamēr mīkla atdziest sagatavo visu, ko liks picām virsū- kivi, zemenes sagriež, šokolādi salauž gabaliņos.
4. Izņem mīklu no ledusskapja un izrullē.
5. Tad ar glāzi spied apaļas formas (tās būs piciņas)
6. Liek tās uz pannas (uz cepamā papīra).
7. Vispirms ieziež mazliet karameļu mērces. Virsū uzliek kivi. Uzziež vēl mazliet mērces un uzliek zemenes. Pārliek vēl arī kaltētas ogas un šokolādes gabaliņus.
8. Cep apmēram 20 minūtes, tikai jāuzmana, lai karamele nepiedeg.
9. *Šīs picas ir gardas gan aukstas, gan karstas
10. Lai labi garšo!
Uz augšu