Ķīniešu improvizācija

5 1

Sastāvdaļas

  • Ķiniešu nūdeles (vai nu olu, vai tās, kas iet kopā ar zupiņām)
  • Vistas fileja
  • Paprika
  • Ingvers
  • Burkāni
  • Sīpoli
  • Gurķis
  • Burkāni
  • Sēnes
  • Sojas mērce
  • Zemesriekstu eļļa
  • Sezamsēklas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež visas sastāvdaļas attiecīgi no tā, kā katram ir gatavošanās laiks. Sīpolus, lielākos gabalos, ķiplokus šķēlītēs, ingveru smalki. Vok pannā uzkarsē olīveļļu un zemesriekstu eļļu. Liek cepties sīpolus, ingveru un ķiploku, kādas 3 minūtes, līdz viegli brūni. Tad pievieno sagrieztus vistas gabaliņus un cep, kamēr tie ir kļuvuši viegli zeltaini un gandrīz izcepušies. Pievieno dārzeņus un sautē, palaikam pielejot vai nu ūdeni, vai buljonu lai nav sauss. Kad viss gatavs, tad pielej sojas mērci, var arī pievienot arī dažādas garšvielas pēc vēlēšanās. Sezamu var pievienot kā vēlas - vai nu, kad vistiņa ir jau pusgatava, vai arī beigās. Pa to laiku novāra nūdeles. Pasniegt var dažādi. Vai nu nūdeles iemaisot vok pannā (tas gan derēs kad taisa 2 cilvēkiem), vai arī atsevišķi liek nūdeles un pa virsu sautējumu. Ēd ar irbulīšiem, ja patīk knakstīties, vai ar dakšiņu un karoti. Bon apetit.

Komentāri

kinana 2011. gada 29. septembris 15:52
smalki

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni