Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas gaļas veltnītis ar papriku

2011. gada 8. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Nomazgā vistu ādas, papriku, šampinjonus.
2. Novāra rīsus un nokāš.
3. Sagriež vidēji smalki papriku un šampinjonus. Apcep šampinjonus ar papriku, pievieno sāli nedaudz.
4. Sajauc malto gaļu ar rīsiem, pievieno klāt apceptos šampinjonus un papriku, pēc garšas pārbauda sāli!
5. Izklāj vistu ādas un liek pagatavoto masu uz ādas un rullē ciet.
6. Kad viss ir sarullēts, tad liek cepeškrāsnī cepties apmēram uz 150 grādiem un uz nepilnu stundu. Kad āda jau ir pietiekami brūna, tad var ņemt jau ārā un baudīt.
7. * Šādu ēdienu var baudīt kopā ar kartupeļiem, rīsiem vai arī vienus pašus!
8. * Ļoti garšīgs un interesants ēdienu salikums sanāk.
9. Labu apetīti!
Uz augšu