Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas gaļas veltnītis ar papriku

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g vistu ādas
  • 1 paciņa rīsi
  • 2 -3 gb paprika
  • 500 g svaigi šampinjoni
  • 500 g maltā gaļa (vistas)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomazgā vistu ādas, papriku, šampinjonus.
  2. Novāra rīsus un nokāš.
  3. Sagriež vidēji smalki papriku un šampinjonus. Apcep šampinjonus ar papriku, pievieno sāli nedaudz.
  4. Sajauc malto gaļu ar rīsiem, pievieno klāt apceptos šampinjonus un papriku, pēc garšas pārbauda sāli!
  5. Izklāj vistu ādas un liek pagatavoto masu uz ādas un rullē ciet.
  6. Kad viss ir sarullēts, tad liek cepeškrāsnī cepties apmēram uz 150 grādiem un uz nepilnu stundu. Kad āda jau ir pietiekami brūna, tad var ņemt jau ārā un baudīt.
  7. * Šādu ēdienu var baudīt kopā ar kartupeļiem, rīsiem vai arī vienus pašus!
  8. * Ļoti garšīgs un interesants ēdienu salikums sanāk.
  9. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas