Skābeņu - pilngraudu makaronu sacepums

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 300 g makaronu (platās pilngraudu nūdeles, iesaku no Gefro)
  • 150 g rītvēts siers
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņas ķiploku
  • 200 g maltās gaļas
  • Omega3 rapšu eļļa Gefro, vai jebkura cita rapšu eļļa
  • 2 tēj. k. Gefro dārzeņu buljons (vai jebkurš cits dāzeņu buljons)
  • Gaļas garšviela
  • Muskatrieksts
  • Pipari
  • 2 olas
  • 450 g šampinjoni
  • 450 g spināti

Pagatavošana

45 min.
  1. 300 g GEFRO pilngraudu nūdeles vārīt tikai 4 min, lai tās būtu stingras sakožot. Atdzesēt un sajaukt ar 100 g rīvēta siera.
  2. 1 sīpolu, 3 daiviņas ķiploka un 200 g maltās gaļas sacept drupačās 1 tēj. k. GEFRO Omega-3 –eļļā. Pievienot 450 g sagrieztu šampinjonu un 450 g skābenes, īsi apsautēt, garšai pievienot 2 tēj. k. ar kaudzi dārzeņu buljonu, GEFRO gaļas garšvielu, piparus un muskatriekstu un iecilāt 2 olas.
  3. Visu sajaukt un ieliet sacepuma formā. Pārkaisīt ar atlikušajiem 50 g siera.
  4. Cept iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200°C apmēram 20 min.
  5. * Ieteikums: Veģetārajam variantam vienkārši nepievienot malto gaļu.
  6. * Pie šī sacepuma labi garšo svaigi lapu salāti.
  7. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi