Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Skābeņu - pilngraudu makaronu sacepums

2011. gada 3. jūnijs
Foto: Betija
Pagatavošana
45 min
1. 300 g GEFRO pilngraudu nūdeles vārīt tikai 4 min, lai tās būtu stingras sakožot. Atdzesēt un sajaukt ar 100 g rīvēta siera.
2. 1 sīpolu, 3 daiviņas ķiploka un 200 g maltās gaļas sacept drupačās 1 tēj. k. GEFRO Omega-3 –eļļā. Pievienot 450 g sagrieztu šampinjonu un 450 g skābenes, īsi apsautēt, garšai pievienot 2 tēj. k. ar kaudzi dārzeņu buljonu, GEFRO gaļas garšvielu, piparus un muskatriekstu un iecilāt 2 olas.
3. Visu sajaukt un ieliet sacepuma formā. Pārkaisīt ar atlikušajiem 50 g siera.
4. Cept iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200°C apmēram 20 min.
5. * Ieteikums: Veģetārajam variantam vienkārši nepievienot malto gaļu.
6. * Pie šī sacepuma labi garšo svaigi lapu salāti.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu