1. Sagriežam mazos gabalos sīpolu, ķiploku, kā arī kūpināto šķiņķi vai bekonu. Liekam visu kopā cepties līdz brīdim, kad gaļa ir zeltaini brūna.
2. Kamēr gaļa cepas, liekam vārīties makaronus.
Foto: Kaspars Barsukovs
3. Sarīvējam sieru.
Foto: Kaspars Barsukovs
4. Pie tā pievienojam olas.
Foto: Kaspars Barsukovs
5. Un kārtīgi sajaucam, pēc tam pievienojam piparus.
Foto: Kaspars Barsukovs
6. Kad makaroni ir gatavi nolejam gandrīz visu ūdeni, atstājam apmēram vienu glāzi. Klāt pievienojam apceto gaļu, sākam jaukt (visam jābūt tikko noņemtam no uguns).
Foto: Kaspars Barsukovs
7. Tam visam pievienojam olu, siera un pipara maisījumu un kārtīgi atjaucam.
Foto: Kaspars Barsukovs
8. Pēc tam aizveram to ar vāku un noliekam uz 5 min pastāvēt, lai ola mazliet labāk nogatavotos.