1. Liek vārīties makaroniem ūdeni. Tikmēr sagriež krabju nūjiņas aptuveni pus centimetra šķēlītēs.
2. No apelsīniem izspiež sulu. Ieliek makaronus vārīties.
3. Uz uzkarsētas pannas ar eļļu ber krabju nūjiņas, klāt liek šķipsniņu sāls un ik pa brīdim apmaisot apcep (Ja ņem saldētas nūjiņas, tad vislabāk zem vāka uz mazas uguns nedaudz pasutināt).
4. Kad krabju nūjiņas sāk jukt ārā, uzlej apelsīnu sulu, apmaisa.
5. Tad lej aso mērcīti (es leju divus apļus, bet tas pēc paša garšas sajūtas) un cep apmaisot, līdz apelsīnu sula iztvaiko.
6. Nokāstus makaronus jauc kopā ar šo karsto maisījumu un uzreiz sniedz galdā.