Komentāri par: Vistas stilbiņu šašliks

Didzis 2014. gada 24. jūlijs 11:37
Jocīgi,bet izdevās lieliski.Tiešām gardi.
cepējs 2012. gada 3. augusts 12:30
Vis pareizi,tikai sākumā vajag apcept ātri,lai ir garoziņa brūna,tad var uz ne tik karstas uguns cept.Bet bija forši,taisījām,pagāšnedēl,gardi:)))
vilnis 2012. gada 25. jūlijs 12:17
Labais!Nekā lieka.Garšo labi,paldies par recepti.
Andris@ 2012. gada 8. maijs 12:30
Etiķis,ja nemaldos,visām gaļām lejams etiķis tik daudz,lai gaļa paliek balta,jo tā maina savu krāsu etiķa iedarbībā.Lieta tāda ka precīzi nekad nevar noteikt gramus,jo mēdz būt liesa gaļa un trekna.Treknai gaļai vajag mazāk etiķi,liesai vairāk.Tas uz izjūtām.Galvenais ,lai nav par daudz,bet ja par maz,var atsevišķi uztaisīt citrona sulu ar zaļumiem un pārliet pirms ēšanas.
Labu apetīti!
lusy 2012. gada 7. maijs 09:13
Varetu jau uzrakstit uz cik lielu vistas galjas daudzumu,cik kas jaliek,piemram etikis?! Vai etikis nevar par daudz tikt ielikts???!
Andris@ 2011. gada 5. jūnijs 15:14
Diemžēl vistas gaļa ir ļoti sulīga,tāpēc arī jāliek etiķis,lai būtu sausāks šašliks.Var jau likt visu ko klāt,bet tad zūd dabīgā vistas garša.Ir dažādas receptes,bet šī ir tāda kāda ir.
Andris@ 2011. gada 26. maijs 16:33
Aizmirsu pierakstīt,ka ķiplokus ar pielikt vairāk,neka gribētos,un sāli arī,jo vistai tas vienmēr ir par maz.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes