Sākums > Receptes > Deserti

Rabarberu gardumiņš

2011. gada 25. maijs
Foto: Veronika
Pagatavošana
40 min
1. Mīklu atkausē 15 min.
2. Plāksnes sagriež vēlamos gabalos (es vienu griezu uz četrām daļām). Noloka maliņas, lai sanāk kā laiviņas.
3. Sagatavo cepeškrāsns pannu, ieklāj cepamo papīru. Liek virsū mīklas plāksnītes ar nolocītām maliņām.
Foto: Veronika
4. Sagriež rabarberus.
Foto: Veronika
5. Uz mīklas plāksnītēm kārto sagrieztus rabarberus.
Foto: Veronika
6. Uzsilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem un liek pannu cepeškrāsnī uz 10 min, lai rabarberi kļūst mīkstāki un iedod savu sulu.
7. Par to laiku sajauc krējumu ar cukuru.
Foto: Veronika
8. Pēc 10 min masu pārlej pār rabarberiem un cep vel 15 min vai līdz gatavi
9. Pasniedz atdzesētus.
10. Lai labi garšo!
Uz augšu