Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vasarigais vistu sautejums

Vasarigais vistu sautejums

FOTO: CrazyBaker

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 8 gb vistu ciskas vai stilbinas
  • 2 edamk. miltu
  • 1 edamk. olivu ella
  • 8 skelites bakona, sagriezta gabalinos
  • 400 ml buljona
  • 500 g mazie jaunie kartupeli, sagrieztas uz pusitem
  • 200 g miksto sieru (piem. Philadelphia)
  • 200 g pupinas vai zirnisu (pec izveles)
  • 200 g kukuruza
  • 200 g mazie tomatini, sagrieztas uz pusitem
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Apvila vistu miltos. Uzkarse ellu vakota panna un apbrunina vistu no abam pusem, tad liec uz skivja. Met ieksa panna bakonu un apep uz 5 minutem lidz krauksigi.
  2. Liec atpakal vistu panna. Pievieno buljonu, liek vaku un vara uz 30 minutem, pievienojot kartupelus pec 10 minusu varisanas, lidz vista un kartupeli ir gatavi.
  3. Iemaisa ieksa miksto sieru un parejos darzenus un pievieno sali un piparus pec garsas. Pavara 5 minutes, bez vaka, tad pasniedz.
  4. Padoms: Sai receptei var ari izmantot vistas fileju, ja velas, bet tad samazina gatavosanas laiku lidz 20 minutem.
  5. Ja velies pagatavot so edienu ar zemaku tauku saturu, lieto vistas fileju vai iznem no receptes bakonu un lieto miksto sieru ar zemaku tauku saturu un mazsalitu buljonu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas