Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vasarigais vistu sautejums

2011. gada 18. maijs
Foto: CrazyBaker
Pagatavošana
50 min
1. Apvila vistu miltos. Uzkarse ellu vakota panna un apbrunina vistu no abam pusem, tad liec uz skivja. Met ieksa panna bakonu un apep uz 5 minutem lidz krauksigi.
2. Liec atpakal vistu panna. Pievieno buljonu, liek vaku un vara uz 30 minutem, pievienojot kartupelus pec 10 minusu varisanas, lidz vista un kartupeli ir gatavi.
3. Iemaisa ieksa miksto sieru un parejos darzenus un pievieno sali un piparus pec garsas. Pavara 5 minutes, bez vaka, tad pasniedz.
4. Padoms: Sai receptei var ari izmantot vistas fileju, ja velas, bet tad samazina gatavosanas laiku lidz 20 minutem.
5. Ja velies pagatavot so edienu ar zemaku tauku saturu, lieto vistas fileju vai iznem no receptes bakonu un lieto miksto sieru ar zemaku tauku saturu un mazsalitu buljonu.
Uz augšu