1. Salātu gatavošana - Smalki sagriezt kāpostu, lokus, gurķi, sarvēt 1 burkānu, notīrītus kartupeļus un sajaukt ar krējumu, pievienot sāli, piparus pēc garšas.
Foto: Tigra Rey
2. Zivs gatavosana - nedaudz ar asu nazi iegriezt vairakas vietas un tas piepildīt ar sāli.
Foto: Tigra Rey
3. Otru pusi arī apkaisīt ar sāli un pipariem.
Foto: Tigra Rey
4. Uzkarsēt pannu ar olīveļļu, zivi apvārtīt nedaudz miltos un likt uz pannas, pa virsu uzbērt zivs garšvielu vai citronpiparus. Cept apmēram kādas 5 min., apgriezt un cept 2min uz mazas liesmas.
Foto: Tigra Rey
5. Kad gatava zivi var izņemt un tur pat apcept sviestā sipolu, rīvētu burkānu un ķiploku. Nedaudz pasautēt.
Foto: Tigra Rey
6. Kad gatavs pārkaisīt pāri zivij un likt uz šķīvja kopā ar