Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Vestfālenes ābolu pīrāgs1

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 75 g mīksta sviesta
  • 50 g cukura
  • 2 olas i
  • 2 ēdamkarotes piena
  • 100 gr miltu
  • 2.5 g cepamā pulvera
  • Citrona miziņa pēc garšas
  • Vaniļas ekstrakts garšu
  • 1 ābols (piemēram, Jonagold)
  • 2 ēdamkarotes kausēta sviesta
  • Pūdercukurs apkaisīšamai
  • Cepamforma 24cm diametrā. ( aptuveni)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sakuliet mīkstu sviestu ar mikseri viendabīgā masā.
  2. Pievieno cukuru un citrona miziņu un kārtīgi samaisa.
  3. Iejauciet olas vienu pēc otras.
  4. Pievieno pienu.
  5. Iebērt miltus un cepamo pulveri un iemaisiet mīklā.
  6. Nomizo ābolu un sagriež 6 vienādās daļās
  7. Izmantojiet asu nazi, iegrižam vertikāli ābolu gabaliņos (sk. foto)
  8. Izkārto mīklu formā.
  9. Ar karoti maliņas noapaļot uz augšu, Izkārtot aplī ābolus.
  10. Cep aptuveni 30 minūtes krāsnī 210 ° C grādos.
  11. Pēc cepšanas, ar sērkociņu pārbaudīt, vai mīkla labi izcepusies. Ja mīkla nelīp pie sērkociņa, kūka ir gatava.
  12. Izņemam no krāsns un apsmērējam ar kausētu sviestu un apkaisam ar pūdercukuru.
  13. Vēlreiz pāriet pāri tikai āboliem ar kausēto sviestu, lai izskatās skumāks.
  14. ļaujam atdzesēties vai ēdam siltu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas