Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Vestfālenes ābolu pīrāgs

2011. gada 8. maijs
Foto: karina
Pagatavošana
60 min
1. Sakuļ mīkstu sviestu ar mikseri viendabīgā masā.
2. Pievieno cukuru un citrona miziņu un kārtīgi samaisa.
3. Iejauc olas vienu pēc otras. Pievieno pienu.
4. Ieber miltus un cepamo pulveri, un iemaisa mīklā.
5. Nomizo ābolu un sagriež 6 vienādās daļās
6. Izmanto asu nazi, iegriež vertikāli ābolu gabaliņos.
7. Izkārto mīklu formā. Ar karoti maliņas noapaļo uz augšu, Izkārto aplī ābolus.
8. Cep aptuveni 30 minūtes krāsnī 210 ° C grādos. Pēc cepšanas, ar sērkociņu pārbauda, vai mīkla labi izcepusies. Ja mīkla nelīp pie sērkociņa, kūka ir gatava.
9. Izņem no krāsns un apsmērē ar kausētu sviestu un apkaisa ar pūdercukuru.
10. Vēlreiz pāriet pāri tikai āboliem ar kausēto sviestu, lai izskatās smukāks.
11. Ļauj atdzist vai ēd siltu.
12. Labu apetīti!
Uz augšu