Komentāri par: Mājas sushi

Pigi 2015. gada 6. maijs 11:23
Es gatavoju suši, tikai akurātāk nekā bildē....kur nori lapas no visām pusēm apķepsētas ar rīsiem.....
Ja liek bildes netā, tad darbu jāpadara akurāti ! :) Labu apetīti !
Laura 2014. gada 11. janvāris 19:18
Risu etika vieta var lietot citrona sulu nedaudz un ellu vai vinegaru. :)
Blomdīne 2013. gada 11. aprīlis 18:33
Tā ir kaķa gaļa? Fu, cik briesmīgi, nedomaju, ka Latvijā ēd šos nabaga dzīvniekus, uz sušī bāriem vairs neiešu , vienozīmīgi!
Monta 2013. gada 31. janvāris 19:12
To rīsu etiķi pats var uztaisīt...sajauc u'deni ar etiķi, cukuru un sāli...viss pēc garšas...lai ir etiķains bet saldens un tad apslacina rīsus.
sannija 2013. gada 30. janvāris 17:37
Ietekums, no manas puses!
Rīsu etiķis nav obligāts! ar izmantot arī marinēto gurķu sulu. rīsu etiķi izmanto Japānā, jo tas ir lēts, bet garša nemainās ja izmanto marinēto gurķu sulu.
Sandra 2012. gada 25. oktobris 11:20
etiķis obligāti,savādāk nav tas smeķis
Artis 2011. gada 8. oktobris 10:42
īsti nesapratu, kurā brīdī jāpievieno kaķis?
Anna 2011. gada 4. oktobris 20:48
Vai rīsu etiķis ir nepieciešams? Bez viņa nesanāks?
Marta 2011. gada 5. maijs 16:50
Visforsaka bilde,kur kakis pie loga,super

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas

Jaunākās receptes