Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Cepti āboli ar kanēļcukuru

Cepti āboli ar kanēļcukuru

FOTO: Jolanta,Selezņeva

Kolekcijas: Fotoreceptes
Protams šī recepte ir apspēlēta dažādi,bet mēs ģimenē esam iecienījuši šo un parasti līdz vakaram vairs pāri nekas nepaliek!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 16 āboli
  • 250 g cukura
  • Kanēlis (pēc patikšanas)
  • 1 l saldējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Izurbj ābolu serdenes un sakārto uz cepešpannas blakus vienu otram.
    Izurbj ābolu serdenes un sakārto uz cepešpannas blakus vienu...

    FOTO: Jolanta,Selezņeva

  2. Ābolu vidučos caur piltuvīti saber samaisītu cukuru ar kanēli.
  3. Pārējo cukura kanēļa mixli, kas paliek pāri vienkārši pārkaisa pa visu pannu. Tā veidosies karamelizēta mērcīte.
  4. Cepj aptuveni 40 min.
  5. Pasniedz ar saldējumu!
    Pasniedz ar saldējumu!

    FOTO: Jolanta,Selezņeva

  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Laša Wok

Laša Wok

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas