Sākums > Receptes > Deserti

Cepti āboli ar kanēļcukuru

2011. gada 16. aprīlis
Foto: Jolanta,Selezņeva
Protams šī recepte ir apspēlēta dažādi,bet mēs ģimenē esam iecienījuši šo un parasti līdz vakaram vairs pāri nekas nepaliek!
Pagatavošana
40 min
1. Izurbj ābolu serdenes un sakārto uz cepešpannas blakus vienu otram.
Foto: Jolanta,Selezņeva
2. Ābolu vidučos caur piltuvīti saber samaisītu cukuru ar kanēli.
3. Pārējo cukura kanēļa mixli, kas paliek pāri vienkārši pārkaisa pa visu pannu. Tā veidosies karamelizēta mērcīte.
4. Cepj aptuveni 40 min.
5. Pasniedz ar saldējumu!
Foto: Jolanta,Selezņeva
6. Lai labi garšo!
Uz augšu