Cepti āboli ar kanēļcukuru

5 1
Protams šī recepte ir apspēlēta dažādi,bet mēs ģimenē esam iecienījuši šo un parasti līdz vakaram vairs pāri nekas nepaliek!

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 16 āboli
  • 250 g cukura
  • Kanēlis (pēc patikšanas)
  • 1 l saldējuma

Pagatavošana

40 min.
  1. Izurbj ābolu serdenes un sakārto uz cepešpannas blakus vienu otram.
    Izurbj ābolu serdenes un sakārto uz cepešpannas blakus vienu...
  2. Ābolu vidučos caur piltuvīti saber samaisītu cukuru ar kanēli.
  3. Pārējo cukura kanēļa mixli, kas paliek pāri vienkārši pārkaisa pa visu pannu. Tā veidosies karamelizēta mērcīte.
  4. Cepj aptuveni 40 min.
  5. Pasniedz ar saldējumu!
    Pasniedz ar saldējumu!
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

moric 2016. gada 16. janvāris 20:44
Gana labs saldais. gaumes lieta, bet cukuru gan mazākk iesaku. ;)
Dace 2012. gada 7. janvāris 18:32
Ātri - vienkārši un garšīgi! Atmiņas + garša no bērnības :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti