Komentāri
12
Jaunākie
Vecākie
Bija garšīgi,paldies!
Vērtējums
Atbildēt
Apcepjam?
Pareizi ir apcepam.
Pareizi ir apcepam.
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti laba recepte. Liellopa gaļas vietā - izmantoju cūkgaļu, buljona vietā - 1 tējas karoti Vegeta, tomātu mērces un pastas vietā -1 bundžiņu smalcinatus tomātus.
Sanāca ļoti garšīgi. Mmmmmm.
Sanāca ļoti garšīgi. Mmmmmm.
Vērtējums
Atbildēt
Recepte loti laba.....bet nedomaaju ka autorei izmantotaa galina ir fileja....domaaju vina iisti pati neapzinaas cik maksaa lielopa fileja......seit ir skinkis,vai langets.....strogonovam atbilstosaaki visnotal
Vērtējums
Atbildēt
Sim eedienam jaanem cita galina.fileja nav domaata meercei,taa ir jaabauda viegli apstraadaata,ja ir kvalitatiiva
Vērtējums
Atbildēt
Sanaaca ljoti gardi :)
Vērtējums
Atbildēt
Loti laba meerciitee, gatavooju ar riisiiem :) lieliski sanaaca :)
Vērtējums
Atbildēt
Nu kā var tā purgāt fileju... Šitādu sautējumu taču mierīgi var taisīt no jaunlopa šķiņķa. Filejas burvība izpaužas cepjot gabalā, lai ir mīksta un sulīga!
Vērtējums
Atbildēt
Vienkārši un gardi!
Vērtējums
Atbildēt
Neesmu baigs virtuozs virtuvē, tādēļ novērtēju recepti. Viss gaužām vienkārši un saprotami. Viss sanāca perfekti :)
Vērtējums
Atbildēt
Tiešām ļoti laba recepte,ļoti garšīgi sanāca viss!
Vērtējums
Atbildēt
Man tek siekalas :D:D:D
Vērtējums
Atbildēt