Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Fenheļu krēmzupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g fenheļa
  • 2 ēdamk. sviesta
  • ½ l gaļas buljona
  • 2 ēdamk. kartupeļu cietes
  • 2 -3 ēdamk. piena
  • 2 ēdamk. krējuma
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 tējk. citrona sula
  • Sāls
  • ½ glāze šerija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Fenheli nomazgā, notīra un sagriež sloksnītēs.
  2. Dažas sloksnītes atliek malā, pārējo fenheli izsautē sviestā, uzlej buljonu un nedaudz pavāra.
  3. Buljonu iebiezina ar pienā izšķīdinātu cieti.
  4. Vēlreiz uzvāra, katliņu noņem no uguns. Zupai pievieno ar krējumu sakultu olas dzeltenumu.
  5. Pieliek sāli, pielej citronu sulu un šeriju.
  6. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigajām fenheļa sloksnītēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas