Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Lieldienu pasha

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g vājpiena biezpiena
  • 150 g sviesta
  • 100 g skābā krējuma
  • 3 olas
  • 150 g cukura
  • Vaniļas cukurs
  • 150 g putukrējuma
  • ½ glāze rozīņu
  • Citrona miziņa
  • Svaigi vai žāvēti augļi
  • Rieksti
  • Marmelāde
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Vislabāk pašu pagatavot dienu pirms pasniegšanas. Biezpienu samaļ, pievieno sviestu, sakultas olas, krējumu, vaniļas cukuru. Masu karsē ūdens peldē, līdz tā iegūst vijīgu, pašķidru konsistenci. Maisot masu atdzesē traukā ar aukstu ūdeni, pēc tam piejauc uzbriedinātas rozīnes, pierīvē citrona miziņu. Veidni izklāj ar mitru marli vai drānu, tajā liek sagatavoto masu, novieto vēsā vietā. Nākamajā dienā pašu izņem no veidnes un rotā ar saputotu krējumu, svaigiem augļiem, sasmalcinātiem riekstiem, marmelādi.
Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas