Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Bumbiņcepumi

FOTO: Una Cvetkova

Kolekcijas: Fotoreceptes
Gards našķis pie tējas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s sviesta
  • 3/4 glāze/s brūnā cukura
  • 2 olu dzeltenumi
  • 50 g šokolādes
  • 2 tējk. sarīvētas apelsīna miziņas
  • 1 tējk. kanēļa
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 2.25 glāze/s miltu
  • 1 glāze/s sasmalcinātu zemesriekstu
  • 2 olu baltumi
  • Ķirši bez kauliņiem (var izmantot no ievārijuma)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkausē sviestu un sakuļ kopa ar cukuru. Pievieno olu dzeltenumus un vēlreiz sakuļ.
    Izkausē sviestu un sakuļ kopa ar cukuru. Pievieno olu dzelte...

    FOTO: Una Cvetkova

  2. Izkausē šokolādi un pievieno masai. Tāpat peivieno apelsīna miziņu, kanēli un vaniļas cukuru un visu kārtīgi samaisa.
    Izkausē šokolādi un pievieno masai. Tāpat peivieno apelsīna...

    FOTO: Una Cvetkova

  3. Beigās pievieno miltus. Masai jābūt stingrai, lai pēc tam var veidot bumbiņas.
  4. Sasmalcina zemesriekstus(es to darīju ar miksera palīdzību). Ar dakšu nedaudz sakuļ olas baltumus.
    Sasmalcina zemesriekstus(es to darīju ar miksera palīdzību)....

    FOTO: Una Cvetkova

  5. No gatavās mīklas veido nelielas bumbiņas.
    No gatavās mīklas veido nelielas bumbiņas.

    FOTO: Una Cvetkova

  6. Tad katru bumbiņu pamērcē olas baltumā un apviļā riekstos.
  7. Bumbiņas liek uz pannas un katru bumbiņai vidū ar pirkstu izveido nelielu bedrīti.
    Bumbiņas liek uz pannas un katru bumbiņai vidū ar pirkstu iz...

    FOTO: Una Cvetkova

  8. Cepumus cep 175 C 12 minūtes vai kamēr riekti sāk palikt brūni.
  9. Gatavajiem cepumiem, izveidotajā bedrītē liek vienu ķirsi.

    Lai labi garšo!
    Gatavajiem cepumiem, izveidotajā bedrītē liek vienu ķirsi....

    FOTO: Una Cvetkova

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas