Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ķiršu - kakao kūka

Ķiršu - kakao kūka

FOTO: Una Cvetkova

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Biskvītam:
  • 3 olas
  • 175 g cukura
  • 50 g miltu
  • 50 g kakao
  • 75 g sviesta
  • Pildījumam:
  • 200 g svaiga krējuma
  • 200 g ķiršu ievārījuma
  • Dekorēsanai:
  • 10 kirši
  • šokolāde
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Lai pagatavotu kūkas pamatni olas, sakuļ ar cukuru apmēram 10 min. Miltus samaisa kopā ar kakao, pēc tam to iemaisa olas masā. Beigās masā iemaisa izkausētu sviestu.
  2. Gatavo masu sadala divās daļās un cep 20 cm lielā panā 180 C apmēram 20 min. vai arī kamēr kūka gatava.
  3. Sakuļ saldo krējumu un pievieno ķiršu ievārījumu. Atstāj mazliet putukrējuma bez ķiršiem dekorēšanai. Ķirsu un putukrējuma masu liek pa vidu kārtām.
  4. Pēc tam kārta dekorēšanai. Kūku apsmērē ar atlikušo putukrējumu. Sarīvē šokolādi un noklāj kūkas malas. Rotā virsu ar kiršiem un nedaudz vēl pārkaisa ar šokoladi.

    Lai labi garšo!
    Pēc tam kārta dekorēšanai. Kūku apsmērē ar atlikušo putukrēj...

    FOTO: Una Cvetkova

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA