Ķiršu - kakao kūka

2011. gada 7. aprīlis
Foto: Una Cvetkova
Pagatavošana
100 min
1. Lai pagatavotu kūkas pamatni olas, sakuļ ar cukuru apmēram 10 min. Miltus samaisa kopā ar kakao, pēc tam to iemaisa olas masā. Beigās masā iemaisa izkausētu sviestu.
2. Gatavo masu sadala divās daļās un cep 20 cm lielā panā 180 C apmēram 20 min. vai arī kamēr kūka gatava.
3. Sakuļ saldo krējumu un pievieno ķiršu ievārījumu. Atstāj mazliet putukrējuma bez ķiršiem dekorēšanai. Ķirsu un putukrējuma masu liek pa vidu kārtām.
4. Pēc tam kārta dekorēšanai. Kūku apsmērē ar atlikušo putukrējumu. Sarīvē šokolādi un noklāj kūkas malas. Rotā virsu ar kiršiem un nedaudz vēl pārkaisa ar šokoladi.

Lai labi garšo!
Foto: Una Cvetkova
Uz augšu