Anzac cepumi

Sastāvdaļas

20 porcijas
  • 85 g auzu pārslu
  • 85 g kokosriekstu skaidiņu
  • 100 g kviešu miltu
  • 100 g pūdercukura
  • 100 g sviesta, plus papildus eļļošanai
  • 1 tējk. kļavas sīrupa vai medus
  • 1 tējk. dzeramās sodas

Pagatavošana

20 min.
  1. Uzsilda krāsni līdz 180C. Liek auzas, kokosriekstu, miltus un cukuru bļodā. Izkausē nelielā pannā sviestu un iemaisa kļavas sīrupu. Pievieno dzeramo sodu uz 2 tējk. verdoša ūdens, tad izmaisa, lej kausētu sviestu un sīrupu maisījumu.
  2. Izveido bedrīti vidū sausajām sastāvdaļām un ielej sviesta un sīrupa maisījumus. Viegli samaisa.
  3. Liek maisījuma plācenīšus uz ieeļļotas cepešpannas, apmēram 2,5 cm attālumā vienu no otra, jo mīkla izplešas. Cep partijās 8-10 min., līdz cepimi zeltaini brūni. Ļauj kārtīgi atdzist.

    Lai labi garšo!
    Liek maisījuma plācenīšus uz ieeļļotas cepešpannas, apmēram...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi