Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Anzac cepumi

FOTO: CrazyBaker

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

20
porcijas
  • 85 g auzu pārslu
  • 85 g kokosriekstu skaidiņu
  • 100 g kviešu miltu
  • 100 g pūdercukura
  • 100 g sviesta, plus papildus eļļošanai
  • 1 tējk. kļavas sīrupa vai medus
  • 1 tējk. dzeramās sodas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Uzsilda krāsni līdz 180C. Liek auzas, kokosriekstu, miltus un cukuru bļodā. Izkausē nelielā pannā sviestu un iemaisa kļavas sīrupu. Pievieno dzeramo sodu uz 2 tējk. verdoša ūdens, tad izmaisa, lej kausētu sviestu un sīrupu maisījumu.
  2. Izveido bedrīti vidū sausajām sastāvdaļām un ielej sviesta un sīrupa maisījumus. Viegli samaisa.
  3. Liek maisījuma plācenīšus uz ieeļļotas cepešpannas, apmēram 2,5 cm attālumā vienu no otra, jo mīkla izplešas. Cep partijās 8-10 min., līdz cepimi zeltaini brūni. Ļauj kārtīgi atdzist.

    Lai labi garšo!
    Liek maisījuma plācenīšus uz ieeļļotas cepešpannas, apmēram...

    FOTO: CrazyBaker

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas