Anzac cepumi

2011. gada 5. aprīlis
Foto: CrazyBaker
Pagatavošana
20 min
1. Uzsilda krāsni līdz 180C. Liek auzas, kokosriekstu, miltus un cukuru bļodā. Izkausē nelielā pannā sviestu un iemaisa kļavas sīrupu. Pievieno dzeramo sodu uz 2 tējk. verdoša ūdens, tad izmaisa, lej kausētu sviestu un sīrupu maisījumu.
2. Izveido bedrīti vidū sausajām sastāvdaļām un ielej sviesta un sīrupa maisījumus. Viegli samaisa.
3. Liek maisījuma plācenīšus uz ieeļļotas cepešpannas, apmēram 2,5 cm attālumā vienu no otra, jo mīkla izplešas. Cep partijās 8-10 min., līdz cepimi zeltaini brūni. Ļauj kārtīgi atdzist.

Lai labi garšo!
Foto: CrazyBaker
Uz augšu