Bļodā liek sagrieztu mazos gabaliņos mīksta sviesta un pievieno cukuru. Es liku visus 150 g cukura kā bija receptē, bet beigās likās, ka ir nedaudz par saldu... nākamreiz likšu 100 g cukura.
Ar mikseri sakuļ sviestu ar cukuru un pievienojam vienu olu.
Atkal visu sakuļ kopā.
Atsevišķā bļodā pie miltiem pievieno tējkaroti vaniļas cukura un divas tējkarotes cepamā pulvera. Visu samaisa kopā.
Tagad miltus pakāpeniski ber iekšā iepriekš sagatavotajā masā. Sākumā bera kādu trešdaļu miltu no bļodas, samaisa ar karoti - tā lai milti iejauktos iekšā. Tagad pielej trešo daļu no piena, lai pēc tam atkal varētu pievienot miltus. Šo procedūru atkarto vēl divas reizes, kamēr beidzas milti un piens. Piena vietā var izmantot saldo krējumu.
Kad viss ir vienā masā, pievieno tai 2-3 banānus, sadrupinot tos, lai vieglāk būtu sakult.
Un atkal visu sakuļ ar mikseri.
Tad var likt mūsu mafinu masu formiņās. Galvenais nelikt masu pārāk daudz formiņā, pietiek ar kādu 1 ēdamkaroti vai nedaudz vairāk.
Var pa virsu mafīniem pakaisīt šokolādi.
Liek iekšā plītī 220 grādos aptuveni 15-20 minūtes.
Ņammīgi! no šīs mīklas sanāk aptuveni 16 mafīni.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
-->
Komentāri
???2016. gada 2. oktobris 16:18
ļoti garšīgi sanāca paldies par recepti :-)
Ilona2016. gada 29. februāris 21:09
Es parasti ,kad mīkla sajaukta uzmanīgi iecilāju šokolādes graudiņus mīklā un dekorēšanai uzkaisu krāsainās skaidiņas vai bumbiņas.
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri