Sākums > Receptes > Uzkodas

Avokādo bļodiņa

2005. gada 6. maijs
Foto: Sandra L.
Pagatavošana
1 min
1. Mērce:
2. Atsaldē krabju nūjiņas un sagriež sīkos gabaliņos. Traukā samaisa krejumu ar krabju nūjiņām, klāt pielejot citrona sulu. Tad ieliek ledusskapī vismaz uz 30min.
3. Avokādo nomazgā, pārgriež uz pusēm (ar visu mizu) un izņem kaulīņu
4. Ēd:
5. Liek mērci avokādo kauliņa vieta un ar karoti ēd kopā ar avokādo mīkstumu.
6. Piezīme:
7. Sastāvdaļu daudzums atkarīgs no ēdāju daudzuma (apmēram: 2 avokādo, 8 krabju nūjiņas, 200g krejuma, 1/3 citrona sula)
8. Piemērots paslinkošanai, jo netiek smērēti šķīvji
Uz augšu