Komentāri
16
Jaunākie
Vecākie
belas visparigi ir tadziku ediens, un pildijumu gatavo no jera galas to smalki sasmalcinot. ari sipoli un vis parejais obligati jakapa, nevis jasamal
Vērtējums
Atbildēt
Viss buutu labi, tikai miiklu vaja divreiz vairaak.
Vērtējums
Atbildēt
.... 1,7 GLĀZES =VIENA PILNA, OTRĀ GLĀZE NEPILNA(PĀRI PUSEI).Nu kā vel pateikt.. 350 gr. ...
Vērtējums
Atbildēt
Dublinā belašs maksā 1,50 eiro
Vērtējums
Atbildēt
Laikam par lielu bija karstums, ārpuse labi brūna bet vidus viss jēls. Būs jāmēģina kaut kad vēlreiz.
Vērtējums
Atbildēt
nu es te youtubā uzraku,šitie man vairāk centralkas belašus atgādināja http://www.youtube.com/watch?v=SkqQLvWVskw
Vērtējums
Atbildēt
cik tagad musu laikos maksa Belasi???
Vērtējums
Atbildēt
Sakiet ludzu cik tas ir 1.7glazes?
Vērtējums
Atbildēt
Paldies, ļoti garšīgi sanāca!!! Tagad pat uz LV negribās braukt pēc belaša :)
Vērtējums
Atbildēt
Es arii gatavoju ko taadu pirmo reizi,bet man sanaaca ljoti labi,esmu ljoti apmierinaata par rezultaatu.Paldies autoritei par recepti
Vērtējums
Atbildēt
te vairak sanak pec poncikiem, bet belasi un ponciki ir 2 dazadas lietas, tapec ja gribat gatavot belasus meklejiet citu recepti.
Vērtējums
Atbildēt
Cik porcijām sanāk?
Vērtējums
Atbildēt
A cik tas ira 1,7glazes?NEsapratu
Vērtējums
Atbildēt
GUNJA 777
kā sataisīji, tā arī izskatījās.. :D jāmācās, jāmācās un vēlreiz jāmācās!
Recepte laba, paldies! :)
kā sataisīji, tā arī izskatījās.. :D jāmācās, jāmācās un vēlreiz jāmācās!
Recepte laba, paldies! :)
Vērtējums
Atbildēt
Loti Garsigi man sanáca ,kaut ari pirmo reiz múzá taisiju,Liels paldiesin par Recepti....
Vērtējums
Atbildēt
Man vinji galiigi neizskatijaas peec belashiem :/
Vērtējums
Atbildēt