Komentāri par: Pīrādziņi ar žāvētu gaļu

Kikky 2016. gada 7. septembris 19:10
Taisiju miklu kā bija rakstīts. Sanāca super,pirmo reizi taisīju pīrādziņus. Vienīgi stāvēja man viņa vairāk kā 1- 1,5 h,kādas 2h. Liku iekšā gaļiņu,sīpolus un sieru. Pīrādziņi mīksti.
Diana 2016. gada 1. augusts 16:02
Loti garsigi, liels paldies par recepti
dana 2016. gada 26. jūlijs 15:18
man ļoti garšoja un iznaca
Inga 2016. gada 19. maijs 23:45
Par cik taisu primo reizi mūžā, in dzīvojot ārzemēs nevaru atrast slapjo raugu tad jautājums, cik daudz , ja lieto sauso raugu un vai cepeškrāsns temperatūra norādīta ar "fan ( ventilatoru)"vai bez "fan" cepeškrāsns ?
Andris 2016. gada 22. janvāris 14:06
Nu un kur tad man likt to raugu???
rtrtrr 2015. gada 22. decembris 11:17
cik ilgi jacep
Ilga 2015. gada 21. decembris 20:44
lieliska recepte!!!paldies!!!!
lara 2015. gada 19. janvāris 22:13
man viss sanāca bija oky
piradzins 2015. gada 3. janvāris 18:30
Sanaaca garsiigi ! Paldies par recepti !
Indra 2013. gada 13. novembris 22:35
Mīkla sanāca perfekta! Paldies!
Dace 2012. gada 18. novembris 17:21
Paskaidrots un parādīts ļoti saprotami un labi, bet, jau otro reizi gatavoju, ie pīrādzīņi pavisam cieti cieti sanāk :(
xxdobxx 2012. gada 13. novembris 15:17
Khem, sajauktais raugs tiek vienlaicīgi ar sasildīto pienu/sviestu jaukts bļodā kur pēctam ber miltus? vai arī to silda kopā ar pienu/sviestu?
Anda 2012. gada 4. novembris 00:06
uztaisīju, a man sanāca kādi 35 vai pat mazāk pīrāgi.
AMR 2012. gada 4. septembris 23:50
SUPPERIIGI piraadzinji sanaaca :) ja grib gaishaakus liek uz mazaaku temperatuuru ja grib bruunaakus uz autora mineeto temperatuuru :) un galvenais tieshaam piiraadzinus cept TIKAI 10 min!
Voice69 2012. gada 25. marts 21:05
Paldies par recepti,viss sanāk lieliski!
inese 2012. gada 18. februāris 13:18
Kādu olu ir jāsamaļ,
Kad liek uz pīrāgiem?
Dzeltenumu?
blackeyed 2011. gada 25. decembris 12:08
sanaca viss loti labi, paldies par recepti!
santa 2011. gada 23. decembris 13:58
sanaaca loti garsiigi, tikai man no taada miiklas daudzuma sanaaca 30 piradzinj.
Nauris 2011. gada 21. decembris 22:59
5dien uz z-svetkiem meginashu uztaisiit, cerams sanaks, bet nu pec sis fotoreceptes domaju ka viss buus ok! :)
raicha 2011. gada 21. decembris 18:33
super piradzini
Liga 2011. gada 18. decembris 22:29
paldies ar receptiit! Sanaca super, miiksti un garsiigi! :)
bubuu 2011. gada 27. novembris 14:58
taa jau visas receptes buus sliktas, ja piiraadzinus tureesiet pusstundu :D temperatuuru var pat likt uz 200 graadiem, cept 10-15minuutes
bubuu 2011. gada 27. novembris 14:53
lai piiraadzini nebuutu cieti, nevajag vinus paarcept!
Aijux 2011. gada 26. novembris 19:12
Ideāli pīrāgi, ideāla fotorecepte! Taisu jau trešo reizi, sanāk pufīgi, mīksti un gardumgardi pīrādziņi
barba 2011. gada 24. novembris 15:44
lai mīkla nebūtu cieta pievienojam kādu ēdamkaroti eļlas, tad ir mīksti vēl nākamajās dienās, protams, ja neapēd uzreiz!
bulka 2011. gada 11. novembris 17:39
555
bulka 2011. gada 11. novembris 17:39
sanaaca ljoti garshiigi! taisiiju ar ievaariijumu
Lestrange 2011. gada 22. septembris 18:43
Super. 1.x taisiju dzive piradzinus pati. Bet ar abolu pildijumu. Super sanaca. Tikai pec formas neizskatas pec piradziniem, tik un ta super sanaca =) Paldies.
Inga 2011. gada 26. jūlijs 17:29
Man sanaca cieti. Meginaju ievietot maisina, bet tik un taa nelidzeja. Zhel :( Varbut temperatura ir par augstu
Līga 2011. gada 25. jūnijs 10:27
Izdarīju visu pēc receptes,izdevās viss. Pirmo reizi cepu pīrāgus,un draugiem garšoja ļoti. Kad izcepu man arī bija cieti,bet es uzreiz liku celofāna maisiņā,tad pīrāgi paliek mīksti. Paldies par recepti.
Maijuxs 2011. gada 7. jūnijs 19:15
vai sie piradzini labi der ari janu galdam?
Nikita 2011. gada 1. aprīlis 15:28
Visu izdarīju pēc receptes, bet tādi, kā Jums nesanāca! :( Pirmkārt, tie uzpūtās tikai nedaudz un otkārt, mīkla nebija mīksta, bet pacieta! Ko es izdarīju ne tā? Vai rezultāts varētu būt arī atkarīgs no cepešķrāsns?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes