Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Čanahi

FOTO: Shutterstock.com

Čanahi ir aromātisks gaļas un dārzeņu sautējums podiņā. Tradicionāla Gruzijas virtuves recepte.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g jēra vai liellopu gaļa
  • 600 g kartupeļu
  • 500 g tomātu
  • 300 g baklažānu
  • 200 g burkānu
  • 200 g sīpolu
  • 4 daivas ķiploku
  • 2 lauru lapas
  • 2 ēd. k. eļļas
  • Sāls, pipari pēc garšas
  • Kinza vai pētersīļi pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Visu sagriež nelielos gabaliņos, burkānus var sarīvēt uz rupjās rīves.
  2. Podiņu dibenā izliek gaļu, sasāla, sapiparo. Nākošo kārtu liek kartupeļus, uz kartupeļiem liek baklažānus, pēc tam sīpolus. Uzliek burkānus un pusi no tomātiem, sasāla, sapiparo.
  3. Ja vēlas šķidrāku sautējumu, pielej 300 ml ūdeni vai buljonu.
    Podiņus liek cepeškrāsnī 180 grādos un sautē 1.5-2 stundas.
  4. 5 minūtes pirms beigām pieliek palikušos tomātus ar lauru lapām un piespiež klāt ķiplokus. Pirms pasniegšanas samaisa un pārber ar zaļumiem.

    Norādītais poduktu daudzums paredzēts 4 vidējiem podiņiem.

    Labu apetīti!
    5 minūtes pirms beigām pieliek palikušos tomātus ar lauru la...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas