Komentāri par: Pildīta paprika ar malto gaļu un puķkāpostiem

Ierastās pildītās paprikas ar rīsiem pagatavošana aizņem mazliet vairāk laika un man vienmēr gribas ko pamainīt savā ēdienkartē, tādēļ rīsus aizvietoju ar puķkāpostu. Zināms arī, ka ne vienmēr visi ēd dārzeņus, tad nu šis ēdiens nemas neliks manīt, ka paslēpis sevī puķkāpostu! :)
Aija 2014. gada 24. februāris 14:25
super recepte, vakar izmeginaju. Udens vieta uz pannas uzleju tomatu pastu sajauktu ar udeni, sanaca ari garshiga mercite :)
Plus sieru beru beigas virsu - kadas 5 min pirms beigam. Loti garsigi.
solvita 2011. gada 20. decembris 18:07
dievinu fiksas receptes,un cepeshkrasns ir mans galvenais edienu pagatavotajs,shnak shnak un cepene ieksha,un parejo laiku dzer vinu un gaidi vakarinas :)paldies,man shi recepte noteikti bus vakarinas
aira 2011. gada 7. decembris 15:25
loti garsigi gan ikdiena gan svetku dienas gatavojiet ar sirdi naamm
Landa 2011. gada 7. oktobris 12:19
Supper! pirmo reizi ko tādu gatavoju, sacienāju arī kaimiņus - visi atzina par ļoti garšīgu. Liels paldies!
dace 2011. gada 9. augusts 22:21
Pilditu papriku gatavoju pirmo reizi..iznaca vienkarsi superigi,tikai sieru liku nedaudz pirms beigam..paldies par recepti..
Ieva Gardan 2011. gada 13. jūlijs 13:33
gribeetu shodien pagatavot, bet kas taa par galu? cuukas vai lielopa vai jaukta
Santiņa 2011. gada 5. jūlijs 16:52
man gan sanāca savādi. Cepu jau kādas 30 min 200 grādu temperatūrā, bet izskatās, ka maltā gaļa nebūt nav necik gatava, un paprika ir diezgan cieta.
Un, protams, muļķības dēļ aizmirsu pievienot masai garšvielas. Stulbums.
IviiC :* 2011. gada 18. jūnijs 16:01
Mmmmmm izskatās apetīgi... Šodien būs jaizmēģina!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes